Håndboldudvalget​

Retningslinjer i forbindelse med Covid-19

​Det er vigtigt at understrege, at retningslinjerne for håndbolden forudsætter, at man følger de generelle anvisninger fra sundhedsmyndighederne og politiet. De væsentligste er, at der ikke må forsamles flere personer end forsamlingsforbuddet tillader, og at spillere og trænere skal blive hjemme, hvis de er i risikogruppen eller har symptomer, der giver mistanke om, at de er smittet med Covid-19.

1. Symptomer? Så bliv hjemme!

2. Vask hænder tit eller brug håndsprit

Alle bør vaske eller afspritte hænder både før og efter træning, og når man har rørt ved et kontaktpunkt. Alle materialer skal rengøres efter træningen. Der står sprit flere steder i hallen!

3. Begræns fysisk kontakt

Tilrettelæg træningen, så der veksles mellem øvelser med og uden kropskontakt. Undgå håndtryk og kram, og forsøg generelt at begrænse den fysiske kontakt – også i omklædningsrummet.

Ved øvelser uden kropskontakt anbefales det, at der holdes to meters afstand.

Ved øvelser med kropskontakt anbefales det, at man minimerer andelen af tid med kropskontakt, særligt ansigt-til-ansigt-kontakt. 

4. Undgå større forsamlinger

Vær opmærksom på at overholde det gældende forsamlingsforbud og følg retningslinjerne for forsamlingstæthed gældende for din kommune.

Hold afstand og bed andre tage hensyn. Husk at der skal bæres mundbind, når man færdes på en idrætsfacilitet, undtaget når man træner.

5. Brug af fælles rekvisitter

I må gerne bruge fælles rekvisitter som bolde, overtrækstrøjer, kegler osv. Men vi anbefaler, at hvert hold har egne rekvisitter og sørger for, at de bliver rengjort før og efter brug.

Retningslinjer for baner og gruppestørrelser

 • Der skal være en træner eller frivillig til stede pr. gruppe, når der er tale om aktiviteter for børn og unge.
 • Alle træningssessioner skal iagttage forsamlingsforbuddet. Der må ikke være flere end forsamlingsforbuddet tillader forsamlet i forbindelse med aktiviteten (med mindre der er yderligere lokale restriktioner).
 • Forsamlingsforbud på 10 personer​gælder voksne fra 22 år og derover. En evt. træner, frivillig eller dommer tæller med i det samlede antal.
 • Forsamlingsforbud på 50 personer​gælder for idræts- og foreningsaktiviteter uden overnatning for børn og unge til og med 21 år. Der må gerne være nødvendige voksne til stede som en del af forsamlingen på 50 personer. En nødvendig voksen er en træner, hjælpetræner eller en forælder ved forældre/barn hold, hvis tilstedeværelse er nødvendig for, at aktiviteten kan udføres forsvarligt. Der må ikke blandes voksne udøvere med ungdomsudøvere. Hvis blot én 22-årige deltager som udøver, gælder forsamlingsforbuddet på 10 personer.

Retningslinjer for afvikling af kampe i Vemb Hallen sæson 2020/21

 • Vi kan i Vemb hallen kun være 50-60 mennesker, hvis vi skal sikre os efter forholdsreglerne.
 • Det betyder at udehold må have 10 tilskuere med til kamp – der vil være opstillet stole med god afstand.
 • Som tilskuer skal man sidde ned under kampen.
 • Hvis der er brug for overtrækstrøjer, skal man selv medbringe
 • Medbring også gerne egne bolde til brug til opvarmning.
 • Der er mulighed for omklædning, maks 7 personer pr omklædningsrum.
 • Man må ikke komme ind i hallen før, der er sprittet af efter sidste kamp, og alle fra forrige kamp er ude.
 • Vi har lavet en pause mellem vores kampe, så der opvarmes i den hal, hvor der skal spilles kamp.
 • Der er afsat 30 min mellem kampene.

​​Håndboldudvalgets arbejde

I håndboldudvalget arbejder vi for at alle der spiller håndbold i Vemb FS, får en god og positiv oplevelse af sporten og samværet i klubben. Vi er en lille klub og der er plads til jer alle, både dig der drømmer om at blive landsholdsspiller og dig der vil være med for at have det sjovt og være sammen med vennerne. Vi har altid plads til nye spillere, både på børne- ungdoms- og seniorhold.

Vi lægger stor vægt på at have et godt samarbejde med trænerne i klubben og de gives gode muligheder for at komme på kurser (henvend dig gerne til den kursusansvarlige i udvalget).

Til brug i klubbens blad Vemb-Hvad-Hvor og her på hjemmesiden, modtager vi gerne billeder, kampreferater og anden tekst, fra turneringskampe, cups eller træning (Henvend dig gerne til den annonce ansvarlige i udvalget).

Alle i og omkring klubben, både spillere og forældre, er velkomne til at kontakte udvalget med ris, ros og gode ideer. Har du måske lyst til at bidrage som frivillig, er du også meget velkommen.

I håndboldudvalget sætter vi stor pris på den opbakning vores hold møder, hvad enten det er ude eller hjemme. Særligt på hjemmebane naturligvis - der er altid god stemning i Vemb hallen.

Arrangementer

Der afholdes  juleafslutning for alle ungdomshold, hvor der på tværs af årgange dystes i en miniturnering. 

Seniorholdene afholder hvert år den 27. december, den traditionsrige julehåndbold, hvor tidligere og nuværende spillere mødes til kamp, hygge - og ikke mindst smørrebrød.

Vi prøver på at tilrettelægge turneringen således, at der i løbet af sæsonen spilles  turneringskampe fredag aften, hvor stemningen plejer at være ekstra god.

Formand

Kim Thusgaard Bentsen

Bygaden 33, Bur

7570 Vemb

M: 2620 2878

bygaden33@gmail.com

Udvalgsmedlem

​Mathias Birch

Sporskiftet 11

​7500 Holstebro

M: 2889 0221​

mathiasbirch.98@gmail.com

Udvalgsmedlem​​

Tea Rose Christensen

Kjærsvej 26

7570 Vemb

M: 3151 1281

turc@gmail.com

Udvalgsmedlem

Andi Christensen

Kjærsvej 26

7570 Vemb

M: 3029 7919

 andi88@live.dk

​Udvalgsmedlem

Nikolaj Nielsen

Nyvang 14

7570 Vemb

M: 4094 3880

nikolajmc1@hotmail.com

Vemb Hallen

Stadionalle 2, 7570 Vemb

Find vej med Google Maps

Vemb Forenede Sportsklubber

Blommehaven 6, 7570 Vemb

Presseansvarlig

Formand Jens Hansen

Mobil: 2116 0196 

E-mail: vembfs@vemb-fs.dk