​Fodboldudvalget

​Fodboldudvalgets opgaver

Udvalget har til opgave at sørge for, at der er trænere til alle hold, og gerne flere. At holdene tilmeldes turnering ikke bare på alderstrin, men også på et passende niveau. Der sørges for spilledragter, bolde samt andet udstyr – og at banerne er kridtet op når der skal spilles.

Udvalget sætter en stor ære i at være med til at skabe spændende og anderledes fodboldaktiviteter for børn og unge på alle alderstrin.

Trænerinddragelse

Vi er stolte af at have dygtige og kvalificerede trænere til alle hold. Trænerne medinddrages i mange af udvalgets beslutninger og der er en positiv dialog mellem udvalget og trænere. Der afholdes i løbet af sæsonen flere trænermøder, hvor der udveksles erfaringer og informationer.

Forældreinddragelse

Vi bakker trænerne op i at det er vigtigt, at der er en stor grad af forældreinddragelse og vi oplever at forældrene engagerer sig i deres børns sport. Dette gælder for udendørs såvel som indendørs fodbold – at forældrene er på sidelinjen og gerne hjælper trænerne om nødvendigt.

Trænerne er til mange hjemmekampe selv ansvarlige for at finde dommere og her er det også rigtig rart at se forældrene assistere.

Arrangementer

Fodboldudvalget arrangerer den første lørdag i februar et indendørs firma, familie og gadestævne i Vemb Hallen. Det er en dag hvor børn og voksne samles i hallen og hvor der spilles kampe på kryds og tværs.

I forbindelse med den årlige sommerfest på Vemb Stadion arrangeres der også kampe på kryds og tværs. Her er der traditions rige opgør mellem land og by og mellem nye og gamle stjerner i Vemb. Herudover er der kampe på oppustelig bane for de små samt andre fodboldaktiviteter. 

Formand

Jacob Lund Jensen

Humlevænget 65

7570 Vemb

M: 6021 6504

fodbold@vemb-fs.dk​

Kasserer / webmaster

Simon Thomsen

Humlevænget

7570 Vemb

M: 2729 3330

thomsen911@live.dk

Sekretær

Signe Bagge Rasmussen

Præstegårdsvej 2 st.

7570 Vemb

M: 2092 1975

signebagge@gmail.com 

Udvalgsmedlem

Karin Kristensen

Knudsigvej 7

7570 Vemb

M: 61366838

k-kragelund@jubii.dk

Udvalgsmedlem

Thomas Brændsgaard

Vestergade 7

7570 Vemb

M: 6154 6281

bp@hotmail.com

Vemb Hallen

Stadionalle 2, 7570 Vemb

Find vej med Google Maps

Vemb Forenede Sportsklubber

Blommehaven 6, 7570 Vemb

Presseansvarlig

Formand Jens Hansen

Mobil: 2468 7680 

E-mail: vembfs@vemb-fs.dk